Leverandør af drikkevarer

Sodavands Kompagniet er en totalleverandør af drikkevarer til primært virksomheder i Storkøbenhavn. Deres egne chauffører leverer alle hverdage et udvalg af drikkevarer, herunder sodavand, øl, juice og kildevand. Alle sammen velkendte drikkevarer, hvor kvalitet og udvalg er i top.
Er I på udkig efter en ny leverandør af sodavand, øl og kildevand, så ta´ fat i Sodavands Kompagniet for en uforpligtende snak.

Drikkevarer med brus

Danskvand fylder meget i vores forbrug af drikkevarer på flaske. Derfor finder man også et stort og bredt udvalg af danskvand hos Sodavands Kompagniet. Udover de måske mest velkendte, som Carlsberg Kurvand og Ramlösa, så tilbydes der også Egekilde samt produkter fra Aquador. Fra alle mærkernes findes der danskvand naturel og citrus + nogle produkter med smag. Læs mere om levering af danskvand.

Drikkevarer fra San Pellegrino

Vandet fra de italienske alper, kan dateres tilbage til 1500-tallet, men San Pellegrino blev grundlagt i 1899. San Pellegrino laver flere produkter, men mest kendt er deres kildevand med brus og deres kildevand uden brus, som vi ofte kan købe på pænere restauranter. I Italien er San Pellegrino standard på en cafe og restaurant. Kendetegnet ved San Pellegrino kildevand er deres lækre glasflasker, som findes i 25-100 cl. glasflasker. Derudover er deres vand med brus mildere, end vi danskere er vant til

Prøv også deres sodavand, som tilbydes både på dåse og glasflaske. Vi er selv fan af deres produkter og drikker det lystigt.

San Pellgrino logo


Fadølsanlæg - Logovand - Kildevand - Energidrik