Aqua D'or kildevand på plastikflaske

Vi har allesammen behov for vand i løbet af dagen. Ofte anbefaler man 2-3 liter vand pr. person pr. dag. Postevand, altså vand fra vandhanen dækker jo ofte vores behov helt fint. Dog kan vandflasker være en nødvendighed/behagelighed og ikke mindst sende et signal til medarbejdere på en arbejdsplads om at man skal drikke rigeligt med vand. Kildevand fra Aqua D'or kommer i nogle lækre flasker, som fint dækker et behov for vand, men som også passer ind på et kontor eller mødebord.

Kildevand fra Aqua D'or i små og stor mængder

Er jeres behov for kildevand stort og har I pladsen, kan det give god mening at købe en hel palle kildevand. Det giver jer en meget bedre pris på en besparelse på ca. 1,5 kr. pr. flaske kildevand. Ulempen er dog at I skal have plads til en hel palle og selv sætte det på plads. Pallen med vand vil blive leveret til gadeniveau.

Er I kun interesseret i mindre mængder, så leveres der ned til 200 flasker af gangen uden leveringsgebyr. Samtidig vil vandflaskerne blive sat på plads på jeres kontor eller lager.
Ønsker I at læse mere om levering af kildevand, så kontakt Sodavands Kompagniet.Ønsker I ikke at benytte plastflasker med kildevand, så kan kartonvand være en mulighed. På den måde slipper i for panten. Sodavands Kompagniet tilbyder levering af papvand uden pant.Fadølsanlæg - Logovand - Sodavand - Energidrik